Överför min domän från GoDaddy

Överför din domän från GoDaddy till en annan registrator genom att använda vår checklista för överföring. Du kan inte överföra din domän till en annan registrator om det har gått mindre än 60 dagar sedan registreringen eller en annan överföring eller om ett 60-dagarslås har tillämpats efter uppdatering av domänkontaktinformation. Du behöver verifiera din identitet för att bekräfta om överföringen av din domän har Ownership Protection aktiverat.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn genom att klicka på den för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Överför domän bort från GoDaddy. Du kan inte föra över din domän inom 60 dagar efter att något av följande hänt:
  4. Kontrollera överföringschecklistan och välj sedan Fortsätt med överföring. Om din domän har ändelsen .UK måste du ange IPS-taggen för din nya registrator och sedan välja Slutför överföring.

Obs! Om du har Ownership Protection på din domän behöver du verifiera din identitet. Vi skickar en verifieringskod via sms eller en autentiseringsapp om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad i mer än 72 timmar för ditt konto. I annat fall kan du välja Skicka lösenord, så skickas ett engångslösenord till den e-postadress som står hos din registrerare.

5. Välj Klicka här för att visa auktoriseringskod och sedan Kopiera till urklipp för att kopiera din auktoriseringskod. Vi skickar även ett e-postmeddelande med din auktoriseringskod till den administrativa e-postadressen på ditt domännamn.
  6. Välj Mina domäner för att återvända till din lista med domäner.

Slutför överföringen med din nya registrator och ge dem auktoriseringskoden för ditt domännamn.