Överför min domän från GoDaddy

Överför din domän från GoDaddy till en annan registrator genom att använda vår checklista för överföring. Du kan inte överföra din domän till en annan registrator om det har gått mindre än 60 dagar sedan registreringen eller en annan överföring, om ett 60-dagarslås har tillämpats efter uppdatering av domänkontaktinformation eller om din domän har Ownership Protection. Om du överför ett .UK-domännamn behöver du uppdatera IPS-taggen.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn genom att klicka på den för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Överför domän bort från GoDaddy.

Obs! Visas alternativet som inaktiverat? Du kan inte överföra din domän om det har gått mindre än 60 dagar sedan registreringen eller en annan överföring, om ett 60-dagarslås har tillämpats efter uppdatering av domänkontaktinformation eller om din domän har Ownership Protection.

4. Kontrollera överföringschecklistan och välj Fortsätt med överföring.
    • Om din domän har ändelsen .UK måste du ange IPS-taggen för din nya registrator och sedan välja Slutför överföring.
  5. Välj Klicka här för att visa auktoriseringskod och sedan Kopiera till urklipp för att kopiera din auktoriseringskod. Vi skickar även ett e-postmeddelande med din auktoriseringskod till den administrativa e-postadressen på ditt domännamn.
  6. Välj Mina domäner för att återvända till din lista med domäner.

Du måste slutföra överföringen med din nya registrator och ge dem auktoriseringskoden för ditt domännamn.

Relaterat steg

• Du kan fortfarande få din auktoriseringskod även om alternativet för överföring bort är inaktiverat. Skapa och ladda ner en exporteringsbar lista för att få auktoriseringskoder för dina domäner.
  • Fortsätt hantera DNS via GoDaddy, genom att lägga till DNS-värdtjänster efter att överföringen är slutförd.