Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Domäner Hjälp

Överför min domän från GoDaddy

Överför din domän från GoDaddy till en annan registrator genom att använda vår checklista för överföring. Om Domänsekretess är aktiverat för din domän inaktiverar vi det innan överföringen så att kontaktuppgifterna för din domän är tillgängliga för din nya registrator.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj den specifika domän du vill överföra för att komma till sidan Domäninställningar.
    skärmbild på en enda domän som valts
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Överför domän bort från GoDaddy.
    • Du kan inte överföra en domän inom 60 dagar efter en ny registrering eller överföra från en annan registrator, eller i vissa fall inom 60 dagar efter att du ändrat förnamn, efternamn, organisation eller e-postadress i kontaktuppgifterna för domänen.
  4. Granska informationen i överföringschecklistan för ytterligare information.
    • Om du överför domäner med ändelsen .UK måste du ange IPS-taggen för din nya registrator och sedan välja Slutför överföring.
  5. Välj Fortsätt med överföringen.
  6. (Valfritt) Välj Klicka här för att visa auktoriseringskod och sedan Kopiera till urklipp för att kopiera din auktoriseringskod. Vi skickar även ett e-postmeddelande med din auktoriseringskod till den administrativa e-postadressen på ditt domännamn.
  7. Välj Mina domäner för att återvända till din lista med domäner.

Slutför överföringen med din nya registrator och ge dem auktoriseringskoden för ditt domännamn. Kontrollera status för överföringen när som helst.

Relaterade steg

• Vanligtvis tar det 5–7 dagar att slutföra en överföring, men du kan snabba upp processen genom att godkänna överföringen.
  • Skapa och ladda ner en exporterbar lista för att få auktoriseringskoder för flera domäner på samma gång.
  • Fortsätt hantera DNS via GoDaddy, genom att lägga till DNS-värdtjänster efter att överföringen är slutförd.