Överför min domän från GoDaddy

För över din domän från GoDaddy till en annan registrator genom att använda vår checklista för överföring. Du kan inte föra över din domän till en annan registrator om det har gått mindre än 60 dagar sedan registreringen eller en annan överföring eller om ett 60-dagarslås har tillämpats efter uppdatering av domänkontaktinformation. Du behöver verifiera din identitet för att bekräfta om överföringen av din domän har Domänskydd aktiverat.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
    välj domän
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Överför domän bort från GoDaddy. Du kan inte föra över din domän inom 60 dagar efter att något av följande hänt:
  4. Kontrollera överföringschecklistan och välj sedan Fortsätt med överföring. Om din domän har ändelsen .UK måste du ange IPS-taggen för din nya registrator och sedan välja Slutför överföring.

Obs! Om du har domänskydd på din domän behöver du verifiera din identitet. Vi skickar automatiskt en verifieringskod om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad på ditt konto i mer än 72 timmar. I annat fall kan du välja Skicka lösenord, så skickar vi ett engångslösenord till e-postadressen som anges hos din registrerare.

5. Välj Klicka här för att visa auktoriseringskod > Kopiera till urklipp för att kopiera din auktoriseringskod. Vi skickar även ett e-postmeddelande med din auktoriseringskod till den administrativa e-postadressen på ditt domännamn.
  6. Välj Mina domäner för att återvända till din lista med domäner.

Slutför överföringen med din nya registrator och ge dem auktoriseringskoden för ditt domännamn.

Ta bort domännamn