Skapa domänmapp

Organisera din domänportfölj genom att skapa domänmappar. Du kan lägga till domäner till flera mappar, och varje mapp kan innehåll ett obegränsat antal domäner. Med mappar kan du också hantera behörigheter för åtkomst för ombud.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Från toppmenyn väljer du Inställningar, sedan Hantera mappar.
    välj hantera mappar
  3. Välj Lägg till mapp.
  4. Ange namn och beskrivning. Du kan också redigera mapptillstånd för åtkomst för ombud.
  5. Klicka på Spara.