Kontrollera status för min domänöverföring

När du överför ett domännamn till eller från en annan domänregistrator kan du kontrollera status för överföringen. Här får du information om när överföringen inleddes och om fler steg behövs för att utföra den.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Gå till menyn Domäner och markera Överföringar:
    välj överföringar från domänmenyn
  3. Under rubriken Väntande överföringar väljer du rätt alternativ:
    • Om domänen ska flyttas till ditt konto väljer du Inkommande överföringar.
    • Om domänen ska flyttas från ditt konto väljer du Utgående överföringar.
  4. Visa detaljer för domännamnsöverföringar som väntar. Du kan se när överföringen inleddes och status för överföringen.
  5. Välj det domännamnet direkt för att läsa mer om överföringsstatus, inklusive eventuella steg att utföra.

OBS! Domänöverföringar kan ta mellan 5 och 7 arbetsdagar att slutföra.

Nästa steg

• Har överföringen hakat upp sig eller får du felmeddelanden? Ta en titt på våra felsökningstips.