Konfigurera domänövervakning

Du kan lägga till domänövervakning i specifika domännamn så att du kan övervaka ändringar som gjorts i dem. Vi skickar e-postuppdateringar till dig inom 24 timmar när det övervakade domännamnet ändras.

Mer information finns i Vanliga frågor om domänbevakning och övervakning

1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
  2. Klicka på fliken Mina produkter om du inte kommer dit direkt:
  3. Fliken Mina produkter

4. Klicka på Hantera alla:
  5. Hantera alla

6. Gå till menyn Köp / Sälj och välj Bevakningar och Övervakning .
  7. Klicka på Lägg till övervakning under Övervaka en domän .
  8. I fönstret Lägg till domänövervakning som öppnas anger du de domännamn du vill övervaka, ett domännamn per rad och klickar sedan på Nästa . Ta inte med prefixet "www".
  9. I fältet E-postadress 1 anger du den e-postadress som du vill att vi ska skicka meddelanden till.
  10. (Valfritt) Om du vill få uppdateringar via e-post på en annan adress i E-postadress 2 anger du en annan e-postadress.
  11. Klicka på OK och sedan på OK igen.