Ta bort min domän

Vi förstår att det kan finnas situationer när du inte längre vill ha ett domännamn registrerat på dig och behöver ta bort det från ditt konto. Om du tar bort ett domännamn kommer det omedelbart att tas bort från ditt konto. Stäng av automatisk förnyelse för att behålla domänen tills den går ut.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill ta bort. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  3. Välj Mer > Radera.
    ta bort-knapp
  4. Bekräfta de domäner som ska tas bort och markera kryssrutan bredvid Ja, jag godkänner borttagning av de valda domänerna..
  5. Välj Fortsätt.

Obs! Om du har domänskydd på din domän behöver du verifiera din identitet. Vi skickar automatiskt en verifieringskod om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad på ditt konto i mer än 72 timmar. I annat fall kan du välja Skicka lösenord, så skickar vi ett engångslösenord till e-postadressen som anges hos din registrerare.

Du ser en bekräftelse: Det lyckades! så att du vet att din domän har tagits bort.

Ta bort domännamn

Mer information

• Registret kan hålla kvar ditt avbrutna domännamn innan det frisläpps för att bli tillgängligt för andra, så du kan ha möjlighet att omregistrera det när det har frisläppts.
  • Se vår återbetalningspolicy för att se om du har rätt till återbetalning.
  • Uppgradera ditt domänskydd om du bestämmer dig för att behålla domännamnet.