Ta bort min domän

Vi förstår att det kan finnas situationer när du inte längre vill ha ett domännamn som är registrerat på dig. Om du bestämmer dig för att avbryta (ta bort) en domän från ditt konto, så kan du göra det när som helst. När du avbryter ett domännamn tas det genast bort från ditt konto. Du kanske hellre vill inaktivera automatisk förnyelse.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill ta bort. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  3. Välj Mer och sedan Ta bort.
  4. Bekräfta de domäner som ska tas bort och markera kryssrutan bredvid Ja, jag godkänner borttagning av de valda domänerna..
  5. Välj Fortsätt.

OBS! Om du har Ownership Protection på din domän behöver du verifiera din identitet. Vi skickar en verifieringskod via sms eller en autentiseringsapp om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad i mer än 72 timmar. I annat fall skickar vi ett engångslösenord till e-postadressen som anges hos din domänregistrerare.

Du får bekräftelsen Klart när ändringarna har godtagits.

Mer information

• Registret kan hålla kvar ditt avbrutna domännamn innan det frisläpps för att bli tillgängligt för andra, så du kan ha möjlighet att omregistrera det när det har frisläppts.
  • Se vår återbetalningspolicy för att se om du har rätt till återbetalning.
  • Letar du efter ett annat domännamn? Lär dig mer om att registrera domännamn.