Uppgradera min övervakade domän till en bevakning

Om du uppgraderar en övervakad domän till en bevakning får du chansen att skaffa en registrerad domän. Du får fortfarande aviseringar om det finns uppdateringar om domänen efter uppgradering

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj Köp & Sälj > Bevakningar och övervakning .
    välj köp och sälj från menyn
  3. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill ändra och välj sedan Uppgradera till bevakning .
  4. Välj Offentlig för bevakningstypen.
  5. Välj Jag har läst och godkänner ... och välj sedan Nästa . Om du inte har tillräckligt med krediter väljer du Köp krediter för att köpa fler och återvänder hit för att slutföra uppgraderingen.
  6. Redigera din kontaktinformation om det behövs och välj sedan Nästa .
  7. Du får ett bekräftelsemeddelande om att ändringarna har skickats in och uppdateringarna bearbetas inom några minuter och sedan väljer du OK .