Skapa en domänprofil

Skapa en domänprofil med önskade inställningar och tilldela sedan inställningarna till flera domäner samtidigt. Detta sparar tid och gör det enklare att hantera domäninställningarna.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj profilen ikonen ovanför din domänlista och välj sedan Ny profil .
    välj redigera profil
  3. Ange ett profilnamn och en valfri beskrivning.
  4. Anpassa inställningarna för dina domäner. Om du väljer Ej specificerat ändras inte inställningarna för domäner som använder den här profilen och de behåller de aktuella inställningarna.
    • Domäninställningar : Välj inställningar för automatisk förnyelse och domänlås.
    • Kontaktinformation : Ange den kontaktinformation som ska tillämpas på domäner som använder den här profilen.
    • Namnservrar : Välj om du vill använda GoDaddy-namnservrar eller ange anpassade tredjepartsnamnservrar.
    • Vidarebefordran : Ställ in domänomdirigering för att omdirigera besökare till en annan webbplats.
  5. Välj Spara för att skapa en ny domänprofil.