Överför min domän till GoDaddy

Du kan föra över din domän till GoDaddy från en annan registrator. Du behöver förbereda ditt domännamn hos din befintliga registrator innan du slutför stegen hos GoDaddy. Om din domän redan är registrerad hos GoDaddy kan du flytta din domän till ett annat GoDaddy-konto.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

Förbereda för överföring

För att förbereda för överföring av ditt domännamn behöver du slutföra några steg hos din befintliga registrator.

1. Lås upp domännamnet hos den nuvarande registratorn.
  2. Skaffa en auktoriseringskod (kallas även för en EPP-kod eller överföringsnyckel) från din nuvarande registrator.
  3. Verifiera kontaktuppgifterna för ditt domännamn. Administratörens kontaktuppgifter kan komma att användas av din befintliga registrator under överföringsprocessen.

Initiera överföringen

När du har förberett ditt domännamn kan du avsluta processen via GoDaddy.

1. Sök efter den domän du vill överföra på webbplatsen för GoDaddy.

OBS! Domäner är inte kvalificerade för överföring till annan registrator om de är mindre än 60 dagar från registrering eller föregående överföring, eller om en kund valde att tillämpa 60 dagars lås på överföringen efter Ändring av registrerare.

2. Kontrollera att domänen är olåst. Du ser en grön bock bredvid Lås upp domänen. Om det inte är grönt behöver du höra med din befintliga registrator att dina domäner är olåsta.
    Lås upp domänen

OBS! Du kan uppdatera statusen olåst genom att välja knappen Uppdatera status.

3. Ange din auktoriseringskod i fält nummer två. Om angiven auktoriseringskod är giltig får du en grön bock.
    Ange din auktoriseringskod
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Välj alternativ för domänsekretess och klicka på Fortsätt.
  6. Välj betalmetod och klicka på Slutför köp för att avsluta köpet.

OBS! Det kan ta mellan 7 och 10 arbetsdagar innan domänöverföringen är klar.

Visa mig