Dyk in: Bläddra bland viktiga artiklar

Här är en lista över de viktigaste artiklarna för att hantera ditt GoDaddy konto. Använd den här listan som en guide för uppgifter som att sätta upp betalningsmetoder, arbeta med delegater med mera.

Utforska mitt konto

Konfigurera ditt konto och din profil, öppna dina produkter, se dina kvitton

Förnya mina produkter och tjänster

Betala manuellt eller automatiskt för produktabonnemang

Arbeta med ombud

Bjud in andra att komma åt produkterna i ditt konto eller acceptera inbjudningar till andra konton

Håll mitt konto skyddat

Byt eller återställ ditt kontolösenord och förbättra säkerheten med tvåstegsverifiering

Ange mina betalningsmetoder

Lägg till, ändra och uppdatera kreditkort, bankkonton och andra betalningsuppgifter

Ta reda på dina sekretessrättigheter

Ta reda på mer om hur vi skyddar dina kontouppgifter

Felsökning

Kontrollera här om du behöver hjälp med vanliga problem

Kontakta support

Ta fram din support-PIN-kod eller kundnummer, och ring oss sedan