Ta bort en betalningsmetod

Du kan ta bort betalningsmetoder i ditt konto som du inte använder för närvarande.

1. Gå till sidan GoDaddy Betalningsmetoder . Du kan uppmanas att logga in.
  2. VäljIkon med tre punkter menyn bredvid den betalningsmetod som du vill ta bort. Välj Ta bort .
  3. Ett nytt fönster öppnas.
    • Om betalningsmetoden är kopplad till en aktiv produkt ombeds du att välja (eller lägga till) en annan betalningsmetod innan du kan ta bort den här.
    • Om betalningsmetoden inte är kopplad till en aktiv produkt kan du ta bort den.
  4. Välj Bekräfta borttagning eller Ersätt med [vald betalning] för att slutföra.