Gå till en annan persons konto som ombud

När du har accepterat delegatåtkomst till en annan persons GoDaddy-konto kan du öppna och hantera produkter i kontot.

1. Gå till din GoDaddy ombudsåtkomst sida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. I avsnittet Konton som jag har åtkomst till klickar du på Öppna nu bredvid det konto du vill använda.
    klicka på åtkomst nu

Vi tar dig till sidan Mina produkter för det kontot.

3. När du är färdig med kontot kan du stänga webbläsarfönstret eller klicka på Avsluta åtkomst längst upp på sidan.