Visa mina GoDaddy-kvitton

Visa dina senaste köp på sidan Orderhistorik. Filtrera efter domännamn, kvittonummer, datumintervall eller betalningsmetod och ladda sedan ner eller skriv ut dina kvitton. Välj beställningsnumret för att visa ett kvitto.

Ladda ner ett kvitto

1. Gå till GoDaddy-sidan Orderhistorik . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Markera kryssrutan bredvid kvittot som du vill ladda ner.
    markera kryssrutan
  3. Välj Exportera till CSV. Filen laddas ner.
    välj exportera till csv

Skriv ut ett kvitto

1. Gå till GoDaddy-sidan Orderhistorik . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj Beställningsnr. Kvittoinformation som fakturaadress, betalningsinformation och vilken produkt köpet gäller listas.
    välj beställningsnummer
  3. Välj Skriv ut till PDF. Kvittot öppnas som en PDF-fil.
    välj skriv ut till pdf