Gå direkt till huvudinnehållet

Kontohantering Hjälp

Avsluta mitt konto

Om ditt GoDaddy-konto stängs tas all relaterad information bort permanent.


Varning! Stängning av konton kan inte återställas. När vi har tagit bort alla dina data och all information går det inte att få tillbaka dem.
  1. Innan du stänger ditt konto måste du först ta bort alla produkter som är kopplade till kontot. Vänta minst 24 timmar innan du fortsätter till nästa steg.
  2. När det gått mer än 24 timmar går du till sidan Kontaktinställningar för GoDaddy. Du kan uppmanas att logga in.
  3. Under Konto väljer du Redigera.
    välj redigera
  4. Markera kryssrutan bredvid Jag förstår att den här åtgärden inte kan ångras.
    markera kryssrutan
    • Här kommer vi att påminna dig om att ta bort alla produkter från ditt konto om du inte redan har gjort det. Du måste sedan vänta minst 24 timmar innan du fortsätter med att stänga kontot.
    Varning! Du kan inte begära återbetalningar när du har stängt kontot. Om du är berättigad till en återbetalning kontaktar du våra GoDaddy-experter för att begära en återbetalning innan du stänger ditt konto. När ditt konto har avslutats tas dina kontodata bort och du kommer inte längre vara berättigad till en återbetalning, vilket annars är tillåtet enligt vår återbetalningspolicy .
  5. Välj Avsluta konto. Du ser ett meddelande som bekräftar att ditt konto har stängts.

OBS! I den utsträckning det av lagliga skäl krävs för att uppfylla företagets skyldigheter, exempelvis för bokföring och andra juridiska skäl, kan vi komma att behålla vissa data i enlighet med vår dokumentlagringspolicy.

Mer information