Avsluta mitt konto

Följ anvisningarna för att helt och permanent avsluta ditt GoDaddy-konto.

Varning: För att avsluta ditt konto måste du först ta bort alla produkter som är kopplade till kontot och sedan vänta minst 24 timmar innan du går vidare med de här stegen. Du kan inte ångra ett avslutat konto. När vi har tagit bort alla dina data och all information går det inte att få tillbaka dem igen.
  1. Gå till ditt GoDaddy Kontaktinställningar. Eventuellt får du en uppmaning att logga in på ditt konto.
  2. Klicka på Redigera under avsnittet Konto.
    klicka på redigera för att avsluta mitt konto
  3. Välj Jag förstår att den här åtgärden kan inte ångras under Bekräfta.

Om du inte redan har tagit bort alla produkter som är kopplade till kontot vill vi påminna dig att göra det innan du kan fortsätta. Sedan måste du vänta minst 24 timmar innan du kan avsluta kontot.

Varning: Du kan inte få några återbetalningar när du stänger ditt konto. Om du är berättigad till en återbetalning kontaktar du supporten direkt för att begära en återbetalning innan du stänger ditt konto. När ditt konto har stängts tas dina kontodata bort och du kommer inte längre vara berättigad till en återbetalning, vilket annars är tillåtet enligt vår Återbetalningspolicy.
  4. Klicka på Avsluta konto. När vi är klara visas ett bekräftelsemeddelande.

OBS! I den utsträckning det av lagliga skäl krävs för att uppfylla företagets skyldigheter, exempelvis för bokföring och andra juridiska skäl, kan vi komma att behålla vissa data i enlighet med vår dokumentlagringspolicy.