|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra lösenordet för mitt GoDaddy-konto

Du kan ändra lösenordet för ditt GoDaddy-konto när du har loggat in på ditt konto.

  1. Gå till din GoDaddy inloggning & PIN sida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Klicka på Redigera i avsnittet Lösenord .
  3. Ange ditt aktuella lösenord . Ange sedan ett nytt lösenord och ange det igen i rutan Bekräfta lösenord .
  4. Klicka på Spara.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.