Kontohantering Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra lösenordet för mitt GoDaddy-konto

Du kan ändra lösenordet för ditt GoDaddy-konto när du har loggat in på ditt konto.

  1. Gå till ditt GoDaddy Inloggning & PIN-kod sida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj Redigera i avsnittet Lösenord .
  3. Ange ditt aktuella lösenord .
  4. Ange ett nytt lösenord och ange det sedan igen under Bekräfta lösenord .
  5. Välj Spara . Ett meddelande visas när ditt lösenord har uppdaterats.

Mer information