Uppdatera min GoDaddy-kontoprofil

Så här håller du din fakturerings- och kontaktinformation uppdaterad för att hjälpa oss hålla kontakten med dig. Du kan ändra din profilinformation, såsom kontoinnehavarens namn, e-postadress, telefonnummer och standardvaluta.

1. Gå till GoDaddy Kontoinställningar. Om du inte redan är inloggad ombeds du att logga in.
  2. Klicka på Redigera i avsnittet som visar din profilinformation.
  3. Uppdatera informationen som du behöver ändra och klicka sedan på Spara. Vi bekräftar då att dina ändringar har sparats.