Begär åtkomst till en annan persons GoDaddy-konto

Om du behöver hjälpa någon att hantera sina produkter i ett GoDaddy-konto kan du begära åtkomst från ombud från kontoägaren. Med delegatåtkomst kan du öppna och använda produkter på kontot utan kontolösenordet.

1. Gå till din GoDaddy ombudsåtkomst sida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Längst ner i avsnittet Konton jag har åtkomst till klickar du på + Begär åtkomst .
    klicka på begäran om åtkomst
  3. Fyll i följande fält:
    Fält Vad ska man göra
    Kontoinnehavarens namn Ange namnet på personen som äger det konto du vill komma åt. Den här personen ser namnet du anger i e-postmeddelandet och meddelar dem om din begäran. Du kommer också att fortsätta att se det här namnet i din lista med konton som du kan komma åt.
    E-post för kontoinnehavaren Ange kontoägarens e-postadress. Det här behöver inte vara e-postadressen på deras GoDaddy-konto. Du kan ange vilken e-postadress som ägaren använder.
    Åtkomstnivå begärd Välj önskad åtkomstnivå. Kontoägaren kan ändra din åtkomstnivå innan du accepterar din begäran.
  4. Klicka på Begär .

Vi skickar din begäran via e-post till ägaren. När begäran har godkänts skickar vi ett slutligt bekräftelse till dig.

Relaterat steg

Mer information

• Läs mer om vilka produkter som stöder åtkomst för ombud .
  • Delegatåtkomst är inte ömsesidigt - det vill säga om en kontoägare inbjuder dig att komma åt det kontot får inte den ägaren även delegatåtkomst till ditt GoDaddy-konto såvida du inte bjuder in ägaren.
  • Väntar på begäran om åtkomst kan inte avbeställas, men de upphör automatiskt om de inte accepteras inom 48–72 timmar.