Ta bort en ombudsanvändare från mitt konto

Som kontoägare kan du när som helst avbryta åtkomst för alla ombud.

OBS! Om du har bjudit in någon till ditt konto men din inbjudan inte accepteras inom 48 timmar förfaller inbjudan och du behöver inte följa de här stegen.

1. Gå till din GoDaddy ombudsåtkomst sida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Klicka på Redigera bredvid den delegat du vill ta bort i delen Personer som har åtkomst till mitt konto .
    klicka på redigera
  3. Klicka på Ta bort under knappen Spara .