|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Skapa ett GoDaddy-konto

Så här skapar du ett nytt GoDaddy-konto utan att köpa några produkter – till exempel om du har erbjudits åtkomst till ett konto och behöver ett eget konto för att acceptera inbjudan.

  1. Gå till godaddy.com.
  2. Klicka på Logga in, gå till området Ny kund och klicka på Skapa mitt konto.
  3. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Skapa konto.

Nästa steg

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.