Ändra en delegats åtkomstnivå

Om du har gett delegat åtkomst till andra kan du ändra deras åtkomstnivåer, så att du kan kontrollera vad de kan göra i ditt konto.

1. Gå till din GoDaddy ombudsåtkomst sida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Klicka på Redigera bredvid ombudet vars åtkomstnivå du vill ändra i avsnittet Personer som har åtkomst till mitt konto .
    klicka på redigera
  3. Välj den nya åtkomstnivån och klicka sedan på Spara .

OBS! Om du vill ta bort en delegat helt från ditt konto klickar du på Ta bort (under knappen Spara ).