Återfå åtkomst till min domän eller mitt GoDaddy-konto

Skicka in en begäran om att få tillgång till din domän eller ditt konto igen om du:

• Inte längre har tillgång till e-postadressen som anges för ditt konto.
  • Inte har tillgång till kontot för din domän och du anges som registreraren.

Obs! Om du har tillgång till e-postadressen kopplad till ditt konto men inte kan logga in kan du prova att återställa lösenordet.

1. Gå till formuläret Återfå åtkomst till mitt konto.
  2. Välj E-poståtkomst, Hjälp med PIN-kod eller Domänåtkomst.
  3. Ange ett eller flera domännamn på ditt konto och välj sedan Nästa.
    • Om du inte har några domännamn växlar du Identifiera kontot per domän(er) till av. Ange ytterligare information för att identifiera ditt konto.
  4. Ange förnamn, efternamn, e-postadress och telefonnummer och sedan väljer du Nästa.
    • Om du begär tillgång till en domän ska du ange en annan e-postadress än den som är kopplad till domänen.
  5. Ladda upp en skannad eller digital färgkopia av din statligt utfärdade ID-handling med foto. Om du inte är kontoinnehavare eller domänregistrerare behöver du ladda upp ID för både kontoinnehavaren eller registreraren och dig själv. Välj Nästa.
    • Vänta ... varför behöver ni min ID-handling? Vi behöver en ID-handling för att fastställa att du är kontoinnehavaren, så att vi kan skydda ditt konto från kapningsförsök. Du kan vara säker på att dina uppgifter skyddas och att de inte används för något annat än att bekräfta att du är kontoinnehavaren. Du hittar mer information om dessa krav i våra Användningsvillkor.
  6. I den nedrullningsbara listrutan väljer du Ja eller Nej för att kontrollera om ett företag är angivet som kontoinnehavare. Välj Nästa.
    • Om du väljer Ja ska du ange Företagsnamn och ladda upp en statligt utfärdad ID-handling för företagsidentifiering.
  7. (Valfritt) Välj Ja eller Nej för att bekräfta om du också vill avbryta 2-stegsverifiering för kontot, och ange sedan ytterligare information.
  8. Välj Nästa.
  9. Bredvid avtalet/avtalen markerar du kryssrutan och slutför sedan säkerhetsutmaningen.
  10. Välj Skicka. Vi kontaktar dig om din begäran.

Obs! Den här processen upplever för närvarande en stor volym av begäranden. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.