Ta bort produkter i mitt GoDaddy-konto

Om du inte längre behöver en produkt kan du avbryta eller ta bort den från ditt konto. Vi kommer att skicka en bekräftelse via e-post som du måste svara på, och när du har svarat tar vi bort produkten och dess filer.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

Obs!
• Se Ta bort min domän om du vill avbryta en domän och ta bort den från ditt konto.
• Om du har köpt din produkt via en appbutik som Apples App Store eller Google Play måste du använda den appbutiken när du ska ändra din prenumeration.

1. Gå till ditt GoDaddy Förnyelser och fakturering-sidan. Eventuellt får du en uppmaning att logga in.
    Gå till Förnyelser och fakturering
  2. Välj produkten som du vill ta bort och klicka sedan på Avbryt förnyelse.
    Ikonen för att avbryta förnyelse är markerad
  3. Klicka på Ta bort min produkt.
    klicka på ta bort min produkt
  4. Välj Jag bekräftar att jag måste öppna e-postmeddelandet och välja ”Ja, jag vill ta bort produkten” för att slutföra min begäran.”

Obs! Om du annullerar en domän med Ownership Protection behöver du verifiera din identitet. Välj Ja, ta bort den här produkten och välj sedan Verifiera och ta bort. Vi skickar en verifieringskod via sms eller en autentiseringsapp om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad i mer än 72 timmar. I annat fall kan du välja Skicka lösenord, så skickar vi ett engångslösenord till e-postadressen som anges hos din registrerare.

5. Klicka på Skicka e-postmeddelande.
    välj för att slutföra min begäran
  6. När du får vårt e-postmeddelande ”Är du säker?”, öppnar du det och klickar på Ja, jag vill ta bort! Vi tar dig då tillbaka till ditt konto. Om du inte får vårt e-postmeddelande ser du till att din kontoprofil är uppdaterad.
  7. Klicka på Ta bort min produkt. Vi bekräftar att din produkt togs bort från kontot. Om du vill kan du använda feedbackrutan för att berätta för oss varför du tog bort produkten.

Visa mig

Relaterade steg

Mer information

• Om du avbryter automatisk förnyelse av en produkt kan du fortsätta använda den tills din prenumeration upphör – då tar vi bort produkten och alla dess filer.

Även om dessa steg fungerar för de flesta produkter behöver vissa några andra steg för att ta bort eller avbryta. Se följande artiklar för dessa produkter: