Öppna min produkt

Du måste öppna domänen eller produkten för GoDaddy innan du kan använda det.

1. Gå till GoDaddy produktsida. Om du inte redan är inloggad ombeds du att logga in.
  2. I listan Mina produkter letar du rätt på filen du vill öppna och klickar på pilen pilikon för att utöka det markerade området..
  3. Klicka på Hantera (på mobilen klickar du på >) bredvid objektet du vill öppna. Eller klicka på Konfigurera om det är första gången du använder objektet.

OBS! Tillämpa ändringar på alla objekt i ett avsnitt genom att klicka på Hantera alla (på mobilen klickar du på Alla) högst upp i avsnittet.