Öppna min produkt

Du måste logga in och öppna domänen eller programmet för GoDaddy innan du kan använda det.

1. Logga in på GoDaddy-kontot genom att klicka på menyn personikon i det övre högra hörnet och välja Logga in.
  2. Ange ditt användarnamn eller kundnummer och ditt lösenord och klicka på Logga in.
  3. På fliken Mina produkter letar du reda på eller öppnar avsnittet du behöver, och söker sedan upp det objekt du vill använda.

OBS! Om du äger GoCentral kan du använda fliken Hem för att välja en av dina webbplatser och klicka på Redigera webbplats. Öppna ett annat objekt genom att klicka på Mina produkter och följa steg 3.

4. Klicka på Hantera bredvid det objekt du vill öppna.

OBS! Tillämpa ändringar på alla objekt i ett avsnitt genom att klicka på Hantera alla högst upp i avsnittet.