Öppna min produkt

Du måste logga in och öppna domänen eller programmet för GoDaddy innan du kan använda det.

1. Logga in på GoDaddy-kontot genom att klicka på menyn personikon i det övre högra hörnet och välj sedan Logga in.
    . klicka på logga in
  2. Ange ditt användarnamn eller kundnummer och ditt lösenord och klicka sedan på Logga in.
  3. Klicka på ikonen längst upp till höger:
    klicka på personikon
  4. Välj Mina produkter.
    klicka på mina produkter
  5. I listan Mina produkter klickar du på Hantera (på mobilen klickar du på >) bredvid den produkt du vill öppna (eller Konfigurera om det är första gången du använder programmet).

OBS! Tillämpa ändringar på alla objekt i ett avsnitt genom att klicka på Hantera alla (på mobilen klickar du på Alla) högst upp i avsnittet.