Åtkomst för ombud: Behörighetsnivåer

När du bjuder in andra om att få åtkomst till ditt konto kan du ange en av följande åtkomstnivåer för att styra vad ombuden kan göra på ditt konto.

Åtkomstnivå Ombud kan:
Produkter, domäner och köp Utföra köp åt dig genom att använda sparad betalningsmetod.

Få åtkomst till dina produkter (inklusive kontrollpaneler för produkter) och säga upp nya produkter.

För domäner kan du ge tillstånd till hantering av åtgärder, överföringar eller båda delar. Mer info finns i Tilldela mapptillstånd för ombud.
Produkter och domäner Få åtkomst till dina produkter (inklusive kontrollpaneler för produkter) och säga upp nya produkter.

För domäner kan du ge tillstånd till hantering av åtgärder, överföringar eller båda delar. Mer info finns i Tilldela mapptillstånd för ombud.
Endast domäner Domänhanteringsåtgärder, överföringsåtgärder eller båda delar. Mer info finns i Tilldela mapptillstånd för ombud.
Endast kontokoppling Få åtkomst till ditt konto vid ett framtida tillfälle. Inga aktuella produktåtkomster eller köp. Välj den här åtkomstnivån för att hålla ett ombud anslutet till ditt konto för framtida arbete.

Oavsett vilken åtkomstnivå du delegerar kan ditt ombud inte:

• Hantera eller lägga till betalningsmetoder till ditt konto
  • Bjuda in andra att få åtkomst till ditt konto
  • Visa eller ändra dina kontouppgifter (som ditt lösenord eller PIN-kod för support)
  • Visa din orderhistorik