Lägga till en betalningsmetod i ditt GoDaddy-konto

Om du har en betalprodukt eller -tjänst kan du lägga till ett checkkonto, ett PayPal-konto eller kreditkort, betalkort eller förbetalt kort att använda som betalningsmetod på ditt GoDaddy-konto.

1. Gå till ditt GoDaddy Sidan Betalningsmetoder. Om du inte redan är inloggad ombeds du att logga in.
  2. Välj Lägg till betalningsmetod .
  3. Om du vill ändra faktureringsinformationen väljer du Redigera bredvid Faktureringsinformation , uppdaterar din information och väljer sedan Spara .
  4. Välj Kort, PayPal eller Checkkonto. (Betalningsalternativ kan variera beroende på region.)
    Välj betalningstyp
  5. Ange alla obligatoriska betaluppgifter och välj Spara.

Obs! När du lägger till PayPal kommer du att uppmanas att logga in på ditt PayPal-konto. Den betalningsmetod du väljer i din PayPal-plånbok är den som du kommer att använda för kommande köp och förnyelser med GoDaddy som görs med PayPal. Byt betalningsmetod från PayPals E-plånbok inifrån ditt PayPal-konto.