Acceptera en begäran om åtkomst till mitt konto

Om du får ett e-postmeddelande från GoDaddy om att någon begär åtkomst till ditt GoDaddy-konto innebär det att personen ber om delegatåtkomst .

Med delegatåtkomst kan en annan person öppna och använda dina GoDaddy-produkter utan att behöva veta ditt kontolösenord. Mer information finns i Vad är delegatåtkomst?

1. Klicka på Logga in och bevilja åtkomst i den mottagna e-postbegäran.
  2. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  3. Klicka på Bekräfta åtkomst . Personen är nu en delegat och kan öppna och använda produkter i ditt GoDaddy-konto utan lösenord.