Bjud in ett ombud att få åtkomst till mitt GoDaddy-konto

Du kan bjuda in ett ombud (som utvecklaren eller webbdesignern) för att ge dem åtkomst till GoDaddy-produkterna på ditt konto. Ombud kan öppna och använda dina produkter men kan inte se eller ändra kontouppgifter som betalningsmetod eller lösenord.

Obs! Vill du ge ombud åtkomst till dina domäner? Ändra ombudets mappbehörigheter för domänen.

1. Gå till GoDaddy Kontoinställningar. Om du inte redan är inloggad ombeds du att logga in.
  2. Välj Delegera åtkomst.
  3. Välj Bjud in till åtkomst i avsnittet Personer som har åtkomst till mitt konto.
  4. Ange Namn och E-postadress för personen du vill bjuda in.
  5. Välj en åtkomstnivå. Läs vår beskrivning av åtkomstnivåer om du är osäker på vad det här innebär.
En inbjudan för åtkomst till ditt konto skickas till personen via e-post. Vi meddelar dig när personen har accepterat inbjudan.

Relaterade steg

Mer information

• Ta reda på mer om åtkomst för ombud.
  • Ombud måste ha ett GoDaddy-konto för att kunna acceptera din inbjudan. Vi ber dem skapa ett konto om de inte redan har ett.