Ändra mitt kreditkorts utgångsdatum eller faktureringsadress

Det är alltid en bra idé att hålla din kreditkortsinformation uppdaterad i ditt konto. Så här ändrar eller uppdaterar du kortets utgångsdatum eller faktureringsadress.

1. Gå till sidan GoDaddy Betalningsmetoder . Du kan uppmanas att logga in.
  2. VäljIkon med tre punkter menyn bredvid den betalningsmetod som du vill uppdatera. Välj Redigera .
  3. Om du vill ändra faktureringsinformationen väljer du Redigera bredvid Faktureringsinformation , uppdaterar din information och väljer sedan Spara .
  4. Om du vill ändra kortets utgångsdatum ändrar du fälten under Utgångsdatum efter behov.
  5. När du är klar väljer du Spara betalningsmetod .