Aktivera automatisk förnyelse

För att säkerställa att dina produkter förnyas och att du inte förlorar några viktiga filer av misstag kan du konfigurera automatisk förnyelse på utgångsdatumet.

1. Gå till GoDaddy Förnyelser och fakturering-sidan. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj den eller de produkter som du vill förnya automatiskt.
    • Om du har köpt en prenumeration med flera produkter kan du aktivera automatisk förnyelse för hela prenumerationen, som gäller för ändringar av alla produkter i prenumerationen. Produkter som ingår i en prenumeration kan inte ändras separat.

Obs! För att kontrollera priset innan du aktiverar automatisk förnyelse väljer du Lägg till i kundvagn.
    Ikonen Lägg till i kundvagn markeras
    Vi visar priset för dina produkter i Kundvagnen, men vi kan inte slutföra köpet här förrän du säger till. Välj bakåtknappen i webbläsaren för att fortsätta med aktiveringen av automatisk förnyelse.

3. Välj Automatisk förnyelse på. I listan Faktureringsdatum visas datumet för automatisk förnyelse bredvid produktnamnet.
    Ikonen Automatisk förnyelse på markeras