Aktivera automatisk förnyelse

För att säkerställa att dina produkter förnyas och att du inte förlorar några viktiga filer av misstag kan du konfigurera automatisk förnyelse på utgångsdatumet.

1. Gå till GoDaddy Förnyelser och fakturering-sidan. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj de produkter som du vill förnya automatiskt.

Obs! Om du vill kontrollera priset innan du aktiverar automatisk förnyelse klickar du på Lägg till i kundvagn.
    Ikonen Lägg till i kundvagn markeras
    Vi visar priset för dina produkter i Kundvagnen, men vi kan inte slutföra köpet här förrän du säger till. Klicka på bakåtknappen i webbläsaren för att fortsätta med aktiveringen av automatisk förnyelse.

3. Klicka på Automatisk förnyelse på. I listan Faktureringsdatum visas datumet för automatisk förnyelse bredvid produktnamnet.
    Ikonen Automatisk förnyelse på markeras