Jag har glömt mitt användarnamn

Följ de här stegen för att se ditt användarnamn hos GoDaddy om du glömt användarnamnet, men minns ditt lösenord.

Obligatoriskt: Om du har ett domännamn hos GoDaddy på ditt konto måste du kunna det för att återställa ditt användarnamn.
  1. Gå till sidan Hämta användarnamn.
  2. Ange E-postadressen för kontot och klicka på Fortsätt. Slutför säkerhetsutmaningen om du tillfrågas.
  3. Om du har ett GoDaddy-domännamn anger du i rutan Domänwebbadress valfritt domännamn som är kopplat till kontot (exempelvis coolexample.com) och klickar sedan på Filtrera. Vi skickar omedelbart en engångs-PIN-kod till kontots e-postadress.
  4. I rutan Verifieringskod anger du den PIN-kod vi skickade och klickar på Fortsätt. Vi visar ditt användarnamn och kundnummer.