Vilket är mitt kundnummer?

Ditt kundnummer är ett annat sätt att bekräfta din identitet när du kontaktar en GoDaddy Guide. Ditt kundnummer behövs inte för inloggning och det skiljer sig från din support-PIN-kod.

1. Gå till ditt GoDaddy Sidan Inloggning och PIN-kod. Du kan uppmanas att logga in.
    • Om du inte kan logga in och du bara behöver ditt kundnummer kan du slutföra processen Glömt användarnamn för att se både ditt användarnamn och kundnummer.
  2. Ditt kundnummer visas i avsnittet Inloggningsinfo.

Relaterade steg

• Nu när du har fått ditt kundnummer kan du kontakta support.
  • Om du söker din support-PIN-kod kan du titta i avsnittet support-PIN-kod på sidan.