Vilket är mitt kundnummer?

Ditt kundnummer är ett sätt att bekräfta din identitet när du kontaktar våra GoDaddy-guider. Ditt kundnummer behövs inte för inloggning och det skiljer sig från din support-PIN-kod.

1. Gå till sidan GoDaddy Inloggning och PIN-kod . Du kan uppmanas att logga in.
    • Om du inte kan logga in på ditt konto men du behöver ditt kundnummer, slutför du processen Glömt användarnamn för att få ditt användarnamn och kundnummer.
  2. Under Inloggningsinformation letar du upp ditt kundnummer.
    hitta kundnummer

Relaterade steg

• Nu när du har fått ditt kundnummer kan du kontakta våra GoDaddy-guider.
  • Om du letar efter din support-PIN-kod kan du hitta den under avsnittet Support-PIN-kod på samma sida.