Dina val om de data vi samlar in

(Gå tillbaka till sekretesscentret)

Vi tillhandahåller de verktyg du behöver för att kontrollera dina kontouppgifter och vägledning om hur de används. Du behöver bara logga in på ditt konto eller kontakta oss för att:

• Kontrollera och uppdatera dina kontouppgifter, som t.ex. namn, e-postadress, telefonnummer och fakturaadress.
  • Kontrollera och uppdatera dina kontaktuppgifter för konto- och produktrelaterade meddelanden och marknadsföringskommunikation.

Få mer information om kontocenterfunktioner som stödjer GDPR.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller klagomål om vår sekretesspolicy eller rutinerna för våra tjänster kan du kontakta vår dataskyddsavdelning via e-post på privacy@godaddy.com.

Du kan även kontakta oss på något av följande sätt:

• Via e-post: Att.: Office of the Data Protection Officer, 14455 North Hayden Road, Suite 219, Scottsdale, AZ 85260 USA
  • Per telefon: Välj ett av våra supportnummer

Vi besvarar alla önskemål och frågor inom 30 dagar.