Begär en återbetalning från GoDaddy

Det var tråkigt att höra att du har begärt att få en återbetalning. Se vår Återbetalningspolicy för att se om du är kvalificerad för en återbetalning.

OBS! Du måste avbryta produkten, tjänsten eller domänen som du vill få en återbetalning för för att kunna lämna in en begäran.

Du kan begära återbetalning för GoDaddy-köp genom att kontakta kundsupport:

Chatt

Vill du få hjälp utan att lämna sidan? Klicka på Chatta nu i det övre högra hörnet av skärmen.
klicka på Chatta nu för att starta livechatt

Om du inte kan se alternativet Chatta nu innebär det att livechatt inte är tillgängligt för stunden. Ring oss istället för att få hjälp.