Kontakt kundsupporten på GoDaddy

Fastnat? Behöver du hjälp? Kontakta vår kundsupport som är av världsklass. Du kan kontakta oss via chatt eller telefon.

Chatt

Få hjälp direkt via den här sidan genom att klicka på Chatta nu i det övre högra hörnet av skärmen.
klicka på Chatta nu för att starta livechatt

Om du inte kan se alternativet Chatta nu innebär det att livechatt inte är tillgängligt för stunden. Ring oss istället för att få hjälp.

Vilken typ av support finns?

Om du är nyfiken på vad vi kan hjälpa dig med kan du läsa vårt Supportmeddelande.