Kontakt kundsupporten på GoDaddy

Kontakta våra prisbelönta GoDaddy-experter om du behöver hjälp.

Chatt

Du kan chatta med en GoDaddy-guide genom att besöka sidan Kontakta oss och klicka på Chatta nu.
klicka på Chatta nu för att starta livechatt

Om livechatt inte är tillgängligt kan du titta på samma sida under Ring oss där du hittar telefonnummer till support.

Vilken typ av support finns?

Om du är nyfiken på vad vi kan hjälpa dig med kan du läsa vårt Supportmeddelande.