Hugg in: Gå igenom listan med viktiga artiklar

Här är en lista över de mest lästa hjälpartiklarna om domäner. Använd dem som vägledning och lär dig mer om att arbeta med domännamn.

Klicka för att gå till varje avsnitt
Upptäck domäner Förnyelser
Sekretess och skydd Organisera
Överför mellan registratorer Överför mellan konton
Namnservrar och DNS Parkering och vidarebefordran

Upptäck domäner

Lär dig skillnaden mellan domän och webbplats, hur du registrerar ett domännamn och titta på domänvideor. (Tillbaka till början)

Förnyelser

Granska dina alternativ för domänförnyelse och vad du ska göra om din domän upphör ( Tillbaka till början )

Sekretess och skydd

Säkra din domän med sekretess och skydd (Tillbaka till början)

Ordna

Finjustera domänorganisation med mappar och profiler ( Tillbaka till början )

Överför mellan registratorer

Ta kontroll över din domän genom att överföra till eller från en annan registrator (Tillbaka till början)

Överför mellan konton

Flytta en domän från ett konto till ett annat (Tillbaka till början )

Namnservrar och DNS

Anpassa din domänrutt med DNS (Domain Name System) ( Tillbaka till början )

Parkering och vidarebefordran

Parkera din domän tills du är redo att använda den eller vidarebefordra din domän till en annan webbplats ( Tillbaka till början )