Hugg in: Gå igenom listan med viktiga artiklar

Här är en lista över de mest lästa hjälpartiklarna om domäner. Använd dem som vägledning och lär dig mer om att arbeta med domännamn.

Klicka för att gå till varje avsnitt
Upptäck domäner Förnyelser
Sekretess och skydd Organisera
Överför mellan registratorer Överför mellan konton
Namnservrar och DNS Parkera, vidarebefordra och tjäna pengar

Upptäck domäner

Lär dig skillnaden mellan domän och webbplats, hur du registrerar ett domännamn och titta på domänvideor. (Tillbaka till början)

Förnyelser

Review your domain renewal options and what to do if your domain expires (Back to top)

Sekretess och skydd

Säkra din domän med sekretess och skydd (Tillbaka till början)

Ordna

Fine-tune domain organization with folders and profiles (Back to top)

Överför mellan registratorer

Ta kontroll över din domän genom att överföra till eller från en annan registrator (Tillbaka till början)

Överför mellan konton

Flytta en domän från ett konto till ett annat (Tillbaka till början )

Namnservrar och DNS

Customize your domain routing with DNS (Domain Name System) (Back to top)

Parkera, vidarebefordra och tjäna pengar

Park your domain until you use it, forward to another site or use it to earn some money (Back to top)