Redigera mina domänmappar

När du har skapat en domänmapp kan du redigera inställningarna när du vill.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Från toppmenyn väljer du Inställningar, sedan Hantera mappar.
    välj hantera mappar
  3. Klicka på pennikonen bredvid den domänmapp du vill redigera.
  4. Gör ändringarna, inklusive mapptillstånd för åtkomst för ombud.
  5. Klicka på Spara.