Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera mina domänmappar

Redigera uppgifterna för dina domänmappar, t.ex. ändra mappnamn och beskrivning. Du kan även göra ändringar i mappbehörigheter för ombud med åtkomst till ditt konto.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj ikonen Mappar ovanför din domänlista, välj mappen du vill redigera och välj sedan Redigera mapp .
    välj redigera mapp
  3. Redigera mappnamn och beskrivning efter behov.
  4. Välj behörighetsinställningar för delegater med åtkomst till ditt konto .
  5. Välj Spara för att tillämpa ändringarna.