Få en auktoriseringskod för att överföra min domän till GoDaddy

För att överföra ett domännamn från din nuvarande domänregistrator till GoDaddy behöver du en auktoriseringskod (kallas även för en EPP-kod eller överföringsnyckel). Den här koden tillhandahålls av din nuvarande domänregistrator. Om din domän redan är registrerad hos GoDaddy kan du överföra ditt domännamn till en annan registrator.

Varje registrator har sin egen process för att tillhandahålla eller visa auktoriseringskoden för domäner. Du kanske kan hitta din kod i ditt konto hos din registrator, eller så kan du få auktoriseringskoden till den administrativa kontaktens e-postadress för ditt domännamn. Vi rekommenderar att du granskar processen med din nuvarande registrator för att få din auktoriseringskod.