|  Start
Hjälp

Domäner Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägga till och ta bort bilder för din företagsregistrering

Du kan ladda upp bilder till din företagsregistrering så att personer som utför en Whois-sökning på ditt domännamn kan se dem. Du kan ladda upp bilder med företagslicenser, certifikat, medlemskap och produktbilder. SeHantera din företagsregistreringsprofil för information.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.