Domäninställningar för bulkuppdatering

Du kan tillämpa domäninställningar som upplåsning för överföring, förnyelser och kontaktinformation på flera domäner åt gången. Detta kallas även för domäner som massuppdaterar.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill uppdatera. Eller klicka på bockikonen och Välj alla .
  3. Välj lämplig åtgärd i menyn ovanför din domänlista:
    Alternativ Åtgärd
    Förnya
    Inställningar
    DNS
    Ägarskap
    Vidarebefordra
    Organisera inställningar
    Tjäna pengar
    Exportera
    Mer
  4. Fyll i de obligatoriska fälten för att göra dina ändringar. Varje alternativ har sina egna krav.
  5. Välj Spara för att slutföra dina uppdateringar.

OBS! Det tar 2-4 timmar innan alla ändringar börjar gälla.

Relaterat steg

Mer information

• Lär dig mer om domännamn och tillgängliga alternativ för att bygga upp din onlinenärvaro.