Canceling Deluxe Registration

You can cancel the Deluxe Registration for your domain name at any time. To do so, you must cancel your Business Registration and Private Registration separately.

To cancel your Business Registration, see Canceling Business Registration.

To cancel your Private Registration, see Cancel Private Registration.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.