Dyk in: Bläddra bland viktiga artiklar

Här är en lista över viktiga artiklar för Microsoft 365 från GoDaddy. Använd den för att slutföra vanliga uppgifter som att konfigurera och hantera dina e-postkonton eller använda dina Office-appar.

Upptäck Microsoft 365 från GoDaddy

Lär dig mer om Microsoft 365-planalternativ.

Skapa mitt Microsoft 365-e-postkonto

Lägg till ett e-postkonto för att skicka och ta emot e-post.

Logga in på Microsoft 365

Kontrollera e-post och hantera ditt konto.

Konfigurera e-post på mina enheter

Håll kontakten överallt med e-post på din mobila enhet eller dator.

Få ut det mesta av Microsoft 365

Vidarebefordra din e-post, skapa alias och se andra funktioner som får e-post att fungera för dig.

Anpassa mitt e-postkonto

Ändra ditt visningsnamn eller skapa en e-postsignatur.

Håll mitt e-postkonto säkert

Så här återställer du ett lösenord och andra sätt att skydda ditt e-postmeddelande från skadlig aktivitet.

Installera och använd Office-appar

Om du har Business eller Business Premium inkluderar Office-appar i din plan.

Utforska e-posttillägg

Få ut ännu mer av din e-post med Avancerad e-postsäkerhet, E-postarkivering, E-postsäkerhetskopiering och HIPAA-efterlevnad.

Mitt e-postkonto fungerar inte (felsökning)

Ta reda på hur du kan felsöka eventuella fel.