Skapa en distributionsgrupp

Med distributionsgrupper kan du nå flera användare i din organisation med en e-postadress. De passar bra när du har flera projekt eller avdelningar - använd bara en e-postadress för att skicka meddelanden eller mötesinbjudningar.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Admin > Distributionsgrupper .
    Välj Distributionsgrupper på Microsoft 365 Admin-menyn
  3. Välj Lägg till distributionsgrupp .
  4. Ange ditt distributionsgruppnamn .
  5. Ange din distributionsgruppsadress .
    Distributionsgruppens namn, marknadsföringsteam och adress, marketing@coolexample.com
  6. Aktivera reglaget om du vill att användare utanför organisationen ska skicka e-post till den här gruppen.
  7. Markera kryssrutan bredvid en användares namn för att lägga till dem i gruppen.
  8. Välj Spara . Din nya distributionsgrupp är klar.

Du kan lägga till,Pennknapp redigera, ellerPapperskorgsknapp ta bort distributionsgrupper när som helst.

Relaterade steg

Mer information

• Skapa ett alias så att kunder kan skicka meddelanden till en generisk e-postadress.