Hantera min inloggningssida med märke

Din e-postinloggningssida är ett tillfälle att visa upp ditt varumärke, inklusive din logotyp och färger. Istället för den generiska inloggningssidan ser ditt team en anpassad sida som är designad just för ditt företag. Du måste vara kontoinnehavare för att kunna redigera en inloggningssida med varumärke.

Obligatoriskt: Inloggningssidor med märkesvaror är endast tillgängliga för domäner registrerade hos GoDaddy. Se till att din domän använder GoDaddy-namnservrar så att vi kan ansluta din sida.

Skapa eller redigera sida

1. Logga in på din E-post & Office-kontrollpanel (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy).
  2. Gå till Mitt varumärke .
  3. Bredvid Anpassad e-postinloggningssida , välj Skapa sida om det här är din första sida eller Redigera sida om du redan har en sida. (Om du har flera domäner visas också ett alternativ för att välja en domän.)
  4. Anpassa hur du vill att din sida ska se ut:
    • Företagsnamn : Ange ditt företagsnamn.
    • Logotyp : Infoga din logotyp som en .jpg-, .jpeg-, .png- eller .tif-fil. För bästa resultat bör din logotyp vara mindre än 7 MB.
    • Tagline : Med några ord kan du lägga till något inspirerande eller sammanfatta ditt uppdrag.
    • Färger : Välj en primärfärg som du vill använda bakom din logotyp och en textfärg för ditt företagsnamn och tagline.
    • Bakgrund : Aktivera reglagen för att infoga en bakgrundsbild, använda en överläggsgradient eller välja en bakgrundsfärg.
  5. Välj Spara för att behålla ändringarna senare utan att publicera.
  6. Välj Förhandsgranska för att se hur sidan ser ut för mobila och stationära enheter.
  7. Välj Publicera för att tillämpa ändringarna på inloggningssidan. Om det här är första gången du publicerar ansluter vi din domän, vilket kan ta några minuter.
    Översikt av märkesinloggningssidan för California Flower Farms

Efter publiceringen kan det ta upp till 24 timmar för domänen att spridas så att du kan se din uppdaterade inloggningssida.

Välj Mitt varumärke i det övre vänstra hörnet för att gå tillbaka till E-post & Office-instrumentpanel. Du får en förhandsgranskning av din sparade inloggningssida.

Avpublicera sidan

1. Logga in på din E-post & Office-kontrollpanel (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy).
  2. Gå till Mitt varumärke .
  3. Välj pilen bredvid Redigera sida och välj sedan Avpublicera .
    Pil- och avpubliceringsknapp
  4. Välj Avpublicera för att bekräfta. Din sida återställs till den generiska inloggningssidan.

OBS! Om du har problem med din inloggningssida kan du behöva uppdatera webbläsarinställningarna. I Firefox stänger du av förbättrat spårningsskydd och i Chrome inkognitoläge väljer du Tillåt alla cookies .

Relaterat steg

• Vi erbjuder en logotypdesigntjänst där våra erfarna designers hjälper dig skapa en logotyp som matchar dina önskemål, företag och stil.

Mer information

• Bokmärk din inloggningssida, email.yourdomail.tld för att göra det enkelt för dig och ditt team att komma åt e-post. Om din domän exempelvis är coolexample.com blir din inloggningssida email.coolexample.com .
  • Ett annat sätt att marknadsföra ditt varumärke är med anpassade e-postsignaturer .