Jag har glömt mitt Microsoft 365-lösenord

Om du har tappat bort eller glömt ditt Microsoft 365-lösenord kan du ändra eller återställa det. Skicka ett e-postmeddelande för återställning av lösenord till dig själv (med en annan e-postadress som är kopplad till ditt konto) eller till kontoadministratören.

Om du är administratör eller kommer ihåg ditt lösenord ändrar du lösenord från E-post & Office-instrumentpanel.

1. Gå till din Microsoft 365 .
  2. Under Logga in, väljer lösenord länken.
    Logga in
  3. Ange din e-postadress och välj Fortsätt .
  4. Välj ett konto och välj Skicka e-post . Ett e-postmeddelande för att återställa lösenord skickas inom några minuter.
  5. Obs! Om du inte har tillgång till en annan e-postkonto väljer du alternativet administratörskontot. En begäran om återställning av lösenord skickas till kontoadministratören som kan ge dig ett tillfälligt lösenord .

6. Öppna e-postmeddelandet och välj Återställ ditt lösenord .
    Under Återställ lösenordsknappen, klicka på knappen Återställ ditt lösenord
  7. Ange ett Nytt lösenord och Bekräfta lösenord och välj sedan Skicka . Nu kan du logga in på ditt konto med ditt nya lösenord!