Ändra användarnamnet på mitt Microsoft 365-e-postkonto

Du kan ändra användarnamnet för ditt Microsoft 365-konto. När du ändrar ditt användarnamn skapas automatiskt ett alias (eller ett vidarebefordran) av det tidigare användarnamnet så att du inte missar några e-postmeddelanden som skickats till den gamla e-postadressen.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Hantera bredvid den e-postadress du vill uppdatera.
  3. Under Kontoinformation väljer du Redigera .
  4. Ange ditt nya användarnamn i rutan Användarnamn.
  5. Välj Spara.