Har du problem med att logga in på Microsoft 365?

Om du inte kan logga in på ditt Microsoft 365-e-postkonto kan du prova dessa lösningar.

Om Gör så här
Du kan inte logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Följ de här stegen för att logga in på ditt e-postmeddelande online.

Du kan även logga in på ditt e-postmeddelande via e- post & Office-instrumentpanel .

Om du kan logga in online men inte via din e-postklient (som Gmail eller Mac Mail), se till att ditt e-postkonto har konfigurerats med de här stegen .
Du är administratör för ett Microsoft 365-konto och du eller någon av dina användare har tappat bort eller glömt lösenordet. Prova med något av följande:
Du är en e-postanvändare (inte administratören) och du har tappat bort eller glömt ditt e-postlösenord. Skicka ett e-postmeddelande för återställning av lösenord till dig själv
Du kan logga in online men har problem med Outlook för Windows. Rensa Windows Credential Manager
Du kan logga in online men har problem med Outlook för Mac. Prova med en av dessa lösningar
Du har en Business Premium-plan eller högre och kan inte logga in på Outlook för Windows eller Mac. Kontrollera ditt konto