Logga in på mitt Microsoft 365-konto

Logga in för att få åtkomst till ditt Microsoft 365-konto. Bokmärk inloggningssidan så att du enkelt kan komma åt den från webbläsaren.

Obs! Om du försöker logga in på ditt konto via Microsoft direkt (t.ex. via Outlook online) kommer du att uppmanas att ange din e-postadress och sedan välja Nästa innan du följer stegen nedan.

1. Gå till inloggningssidan Microsoft 365. OWA-inloggningssida
  2. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Microsoft 365. Ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här.
  3. Välj Logga in. Du kan behöva välja kontotyp som Arbete eller skola, inte Privat innan du fortsätter.

Startsidan för Office öppnas. Längst till vänster på sidan väljer du Microsoft-app för att öppna den (t.ex. Outlook).

välj en office-app