Hitta mina inställningar för Microsoft 365 servern

Obs! Från oktober 2022 kommer Microsoft 365-konton som är konfigurerade som POP och IMAP inte kunna ansluta till sina inkorgar i e-postklienter som använder Bas-autentisering. Bas-autentisering är en föråldrad branschstandard som kommer att fasas ut. Vi rekommenderar att du uppdaterar ditt konto till att använda Exchange-inställningar (kan vara listade som Office 365 eller Microsoft 365, beroende på din e-postklient). Läs mer hos Microsoft.

Vi rekommenderar att du använder Exchange-inställningar ihop med ditt Microsoft 365-konto. Men vissa e-postklienter stöder inte Exchange så du behöver använda dina serverinställningar och konfigurera e-post manuellt.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. I det övre högra hörnet väljer du kugghjulsikonen för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar.
  3. Välj Inställningar och sedan E-postflöde. Här hittar du POP-, IMAP- och SMTP-inställningar för Microsoft 365.
    välj inställningar och sedan e-postflöde

Använd ditt portnummer (IMAP eller POP) för inkommande e-post och din SMTP för utgående e-post för att konfigurera e-posten för din klient eller enhet.

Obs! Om du inte kan konfigurera e-post med SMTP kan ditt kontos SMTP-autentisering inaktiveras. Du måste aktivera SMTP-autentisering först.