Hitta mina inställningar för Microsoft 365 servern

Vi rekommenderar att du använder Exchange-inställningar ihop med ditt Microsoft 365-konto. Men vissa e-postklienter stöder inte Exchange så du behöver använda dina serverinställningar och konfigurera e-post manuellt. Använd ditt portnummer (IMAP eller POP) för inkommande e-post och din SMTP för utgående e-post.

Obs! Använd IMAP om du kan eftersom det erbjuder bättre e-postsynkronisering över enheter och konton. Läs mer om skillnaden mellan IMAP och POP.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar .
  3. Välj E-post och Synkronisera e-post.
    Fliken E-post och Synkronisera e-post

Här hittar du POP-, IMAP- och SMTP-inställningar för Microsoft 365.
Fliken E-post och Synkronisera e-post

Obs! Om du inte kan konfigurera e-post med SMTP kan ditt kontos SMTP-autentisering inaktiveras. Kontakta våra GoDaddy-experter för att få hjälp.