|  Start
Hjälp

Microsoft 365 från GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Logga in på Avancerad e-postsäkerhet

Logga in på Avancerad e-postsäkerhet (ett samarbete med Proofpoint) för att hantera ditt konto, inklusive dina krypteringsfilter och meddelanden i karantän.

  1. Öppna Advanced Email Security .
  2. Välj Microsoft 365-konto och logga in på ditt konto.
    Välj knappen Microsoft 365

OBS! Ditt lösenord för avancerad e-postsäkerhet kan skilja sig från ditt Microsoft 365-lösenord. Om du inte kan logga in, återställ ditt lösenord .

Relaterade steg

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.