Vad är säkerhetskopiering av e-post?

Det händer. E-postmeddelanden tas bort och datorer går sönder. Men med tillägget E-postsäkerhetskopiering kan du vara säker på att dina data inte går förlorade. Logga in för att söka, hitta och återställa förlorade data.

Vad kan jag säkerhetskopiera?

Säkerhetskopiera hela e-postbrevlådan och kalendern för varje användare du aktiverar. Alla kontakter, uppgifter, anteckningar och tidskrifter i alla aktiverade användare säkerhetskopieras också. Du kan söka efter och återställa enskilda objekt eller återställa objekt i bulk .

Vad händer om jag har tagit bort mappen?

Även om den ursprungliga mappen togs bort vid återställningsdestinationen kommer e-postsäkerhetskopiering att återskapa mappen och återställa filerna.

Vad händer om en användare inte längre finns?

Om en anställd lämnar din organisation och deras Microsoft 365-prenumeration togs bort behåller e-postsäkerhetskopiering deras innehåll på obestämd tid, även om postlådan togs bort från din prenumeration. För att komma åt den säkerhetskopierade data måste du lägga till användaren tillbaka till din Microsoft 365-prenumeration .