Vidarebefordra min Microsoft 365-e-postadress till ett annat e-postkonto

Obs! Vi försöker lösa ett problem med vidarebefordran av e-post. Vänta en timme och försök igen om du ser ett felmeddelande. Administratörer kan även ställa in vidarebefordran av e-post i administrationscentret för Exchange (EAC). Logga in med din e-postadress och lösenord. Läs mer hos Microsoft.

Ställ in att inkommande post till ett e-postkonto ska vidarebefordras till ett annat konto, t.ex. ett Gmail- eller Yahoo-konto. Du kan spara tid genom att slippa kontrollera flera e-postkonton.

Alternativt kan du istället vidarebefordra ett annat e-postkonto till ditt Microsoft 365-konto.

Obligatoriskt: Om du vill vidarebefordra e-post till en adress utanför din organisation (en annan domän används, t.ex. ditt privata e-postkonto) ska du först aktivera extern vidarebefordran av e-post.
  1. Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Om du äger kontot väljer du Hantera bredvid e-postadressen. Fortsätt annars till nästa steg.
    • Tips: Om du har administratörsbehörighet kan du även ställa in vidarebefordran i Admin > Vidarebefordran av e-post. Välj Lägg till vidarebefordran, välj en användare (om det finns flera) och gå sedan till steg 4.
      Kryssrutan Spara en kopia av vidarebefordrad e-post
  3. Under Hantera väljer du Vidarebefordra.
  4. Ange den e-postadress dit du vill att inkommande post ska skickas under Vidarebefordra e-post till.
  5. Markera kryssrutan Spara en kopia av vidarebefordrad e-post om du vill spara kopior av e-postmeddelandena i inkorgen. Om du inte markerar kryssrutan vidarebefordras meddelandena bara till den angivna adressen och inga kopior sparas på Microsoft 365-kontot.
    Kryssrutan Spara en kopia av vidarebefordrad e-post
  6. Välj Spara. Ett bekräftelsemeddelande visas. Administratör och användare meddelas också per e-post när vidarebefordran läggs till eller ändras.

Nya meddelanden levereras nu automatiskt till det andra e-postkontot. Välj Vidarebefordra igen om du vill redigera eller ta bort vidarebefordran av e-post.

Relaterat steg

• Skapa inkorgsregler om du vill att inkommande meddelanden automatiskt ska flyttas till en viss mapp eller tilldelas en prioritetsnivå. Läs mer hos Microsoft.